á la carte (onsdag – lørdag)

 

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

 

Forretter

Cremet skaldyrssalat m/ krebshaler og rejer, kapers, citron, dild, purløg, frisésalat og rugbrødschips

Hj. Gravad laks på grillet brød m/ smilende æg, dild mayo, granatæble og karse

Rørt tatar m/ æggeblomme, skalotteløg, estragon og agurk

 

Hovedretter

Stegt torsk m/ spinat en branche, sauce hollandaise og shisomix

Andebryst m/ jordskokkepuré, brombær braiseret spidskål, hasselnød og sauce orange

  1. Y. Strip,- ( deal tillæg 30,- )

Dame (200g) +20,- | Herre (300g) + 70,-

Til bøfferne serveres enten brændende kærlighed, pommes frites, eller ovnstegte petitkartofler samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaisesauce og salat medfølger

Vegetarvenlig risotto m/ dagens grønt

 

Desserter

Gateau Marcel m/ syltet kumquats, lakrids, appelsinsorbet og mynte

3 slags hj. lavet is m/ browniecrumble, friske bær og chokolade

Klassisk ris à l’amande med lun kirsebærsauce

3 slags unika oste m/ sødt og sprødt

 

 

Spørg personalet mht. Allergener