á la carte (onsdag – lørdag)

 

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

 

Forretter

Røget laks m/rejer, syrnet fløde, estragonolie, grønne asparges, rugbrødscrumble og ærteskud

 

Terrin af helstegt pattegris m/ spæde grøntsager, sennep/peberrodscreme, revet hasselnød og karse

Tatar af okse m/ confiteret æggeblomme, pommes pailles, røget salt, cornichoner, løg og shisomix

 

Hovedretter

Dagens fisk m/ pancetta, nye ærter, stegt hjertesalat, brunet smør og citron

Risotto m/ nye ærter, 24 mdr parmesan, asparges og trøffel

  1. Y. Strip,- ( deal tillæg 30,- )

Dame (200g) +20,- | Herre (300g) + 70,-

Til bøfferne serveres enten nye danske kartofler m/ løvstikke, pommes frites, eller bagt kartoffel med kryddersmør samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaisesauce og salat medfølger

 

Desserter

3 slags rabarber: rabarberkompot, syltet rabarber, vaniljecreme, kiksecrumble og rabarbersorbet 

Koldskålssorbet m/ marineret jordbær, browniecrumble og kørvel

3 slags is m/ hvid og mørk chokolade

3 slags unika oste m/ blommekompot, friske figner og knækbrød

 

Spørg personalet mht. Allergener