á la carte (onsdag – lørdag)

Forretter

 

Carpaccio af røget krondyr med syltede æbler, rød mizuna og trøffelolie …85,-

Jordskokkesuppe med kammuslinger, purløg og salvie … 85,-

Kroens gravet laks med granatæble, vagtelæg og dildmayo  … 85,-

 

 Hovedretter

 

Dagens fisk med sprødt palmekål, syltet fennikel, gulebeder og brunet smør… 225,-

  1. Y. Strip… 255,- ( deal tillæg 30,- )

Dame (200g) | Herre (300g) + 40,-

– 

Svinekæber med selleripure, honning glaseret rødbeder, persillerod og timian, hertil rødvinssauce og kartoffel… 225,-

Confiteret andelår med hjemmelavet rødkål, sauce bigarade og petit kartofler.… 225,-

Til bøfferne serveres enten dagens kartoffel eller pommes frites samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaisesauce

Vegetar Risotto med årstidens grøntsager 225,-

 

 

Desserter

 

Profiteroles med vanilje, karamel og lakrids … 85,-

 Ris a la mande med kirsebærsauce… 85,-

Kroens hjemmelavet is (tre slags )…85,-

3 franske oste m/sødt og sprødt … 95,-

 

Spørg personalet mht. Allergener