á la carte (onsdag – lørdag)

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

 

Forretter

Kroens koldrøget laks m/ syrnet fløde skilt med estragonolie, fennikelcrudité og kørvel

Hvide asparges m/ håndpillede rejer, rugbrødscrumble og ramsløg på to måder

Kroens trio: Croquette af lam, koldrøget laks m/ ørredrogn og vol-au-vent m/ rillette af røget fisk

 

Hovedretter

Dagens fisk

Klassisk Wienerschnitzel m/ smørsauce og dreng

NY. Strip,- 

Dame (200g) +20,- | Herre (300g) + 70,-

Til bøfferne serveres enten bagt kartoffel m/ kryddersmør, pommes frites, eller petitkartofler m/ krydderurter samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaisesauce og salat medfølger

Vegetarvenlig risotto m/ dagens grønt

 

Desserter

Gateau Marcel m/ bærkompot og friske bær samt hj. lavet espressois

3 slags hj. lavet is m/ browniecrumble, friske bær og chokolade

Brombærsymfoni m/ marinerede brombær, brændt hvid chokolade, 2 slags marengs og hj. lavet brombærsorbet

3 slags Arla unika oste m/ sødt og sprødt (tillæg 45,-)

Spørg personalet mht. Allergener