á la carte (onsdag – lørdag)

Forretter

Rimmet torsk med sauce nage….85,-

Tatar af okse med syltede løg, bøgehatte, chiliolie og friterede kapers … 85,-

Kroens koldrøgede laks … 85,-

 

 Hovedretter

Dagens fisk med brunet smør, rosenkål, gulebeder og glaskål … 225,-

NY. Strip… 255,- 

Dame (200g) | Herre (300g) + 40,-

– 

Pork chop af Duroc, med spidskål, æble, rosmarin og balsamico, hertil rødvinssauce og kartoffel… 225,-

Farseret perlehøne med krokette af lår, cassoulet på efterårsgrønt, kartoffel.… 225,-

Til bøfferne serveres enten kroen`s bagekartoffel eller pommes frites samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaisesauce

 

Desserter

Chokolademousse med orange og kørvel … 85,-

 Æblemazarin med vaniljeis og rødskovsyre… 85,-

Kroens hjemmelavet is (tre slags )…85,-

3 slags ost m/sødt og sprødt … 85,-