á la carte (onsdag – lørdag)

 

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

 

Forretter

Røget laks m/ rørt citron og urtecreme, fennikel, rugbrøds chips og frisk kørvel

 

Ceviche af kammusling m/ brunet smør og soya, smagt til med chili, ingefær, skalotteløg og lime , spæde skud af salat

 

Cruquet af lamme skank m/ ramsløg mayo, syltet perleløg og balsamico gastrik

 

 

Hovedret

Torsk m/ mættet sauce på brunet smør, bacon, tomat, purløg skalotteløg og grønne asparges

 

Kyllingebryst farseret med spinat og pistacie nødder, hertil gule og røde tomater og en hønse cassoulet med grønne asparges og springløg, basilikum og parmesan

 

 NY. Strip,- ( deal tillæg 30,- )

Dame (200g) +20,- | Herre (300g) + 70,-

Pommes frites, Bagekartoffel eller flødekartoffel

Bearnaise, rødvins eller peber sauce

 

 

 

Dessert

3 slags is m/ hvid og mørk chokolade

 

Chokolademousse m/ karamelliseret nødder, hindbær coulis, hindbær sorbet og bronze fennikel

 

Lun chokoladefondant m/ brombær coulis og vaniljeis

 

3 slags unika oste m/ syltet kumquats, knækbrød, figne kompot og oliven tarpenade     

 

Spørg personalet mht. Allergener