á la carte (onsdag – lørdag)

 

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

 

Forretter

Cremet skaldyrssalat m/ tigerrejer, kapers, citron, dild, purløg, frisésalat og rugbrødschips

 

Røget laks m/ ærtepuré, blomkålscrudite, brunet smør, syltet gulerod, brøndkarse

 

Charcuterier m/ 3 slags pølser, serranoskinke, tomme de savoy, syltet peberfrugt, grønne oliven og havgusmayo

 

Hovedretter

Smørstegt rødtunge m/ sauce på hvidvin og fløde samt rejer, kapers, skalotteløg og friske urter

 

Kylling Ballontine fyldt med svampe, skalotteløg, svampesauce, syltet rabarber og hj. lavet drueagurker

 

  1. Y. Strip,- ( deal tillæg 30,- )

Dame (200g) +20,- | Herre (300g) + 70,-

 

Til bøfferne serveres enten nye danske kartofler m/ friske urter, pommes frites, eller bagt kartoffel med kryddersmør samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaisesauce og salat medfølger

 

Vegetarvenlig risotto m/ dagens grønt

 

Desserter

 

Panna Cotta m/ karamelliseret nødder, hindbærcoulis og hindbæris

 

Gateau Marcel m/ hvid og mørk chokoladetrøffel, friske bær og hj. lavet vaniljeis.

 

3 slags hj. lavet is m/ browniecrumble og friske bær

 

3 slags unika oste m/ blommekompot, friske figner og knækbrød

 

Spørg personalet mht. Allergener