á la carte (onsdag – lørdag)

Hele Januar, Februar og Marts

Tre retter for 249,-

 

Forret:
valgfri fra menukortet

 

Hovedret:
Krogmodnet højreb med tilbehør eller
vælg fra menukortet +50,-

 

Dessert:
valgfri fra menukortet

 

Snacks.

Snack bræt med grønne oliven, soyamandler, sprødt kyllingeskind Samt estregon mayo 35,- pr. pers

 

Forretter

Røget laks m/rygeost, agurk, rosenkål, sesam og dild tapiokaperler

Charcuteriefad m/ 2x ost 2x pølse og 1x skinke , oliven tapenade og estragon mayo

Tatar m/skalotteløg , kejserhatte, timianolie og brøndkarse

 

 Hovedretter

Dagens fisk med ærtepure, bagte tomater, dildolie, palmekål og petit kartofler 

NY. Strip

Dame (200g) | Herre (300g) + 40,-

– 

Langtidsstegt svinebryst m/romanesco kål, kvædepure, soyamandler, bøgehatte,

 hertil rødvinssauce og kartoffel.

Til bøfferne serveres enten flødekartofler,  pommes,  eller bagt kartoffel med kryddersmør samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaise sauce og salat medfølger

Vegetar Risotto med årstidens grøntsager 

 

Desserter 

3 slags is af blodappelsin ,chokolade, grøn æble på en bund af brændt hvid chokolade  

 Citrontærte m/ lemon curd , marengs, mørk chokolade og mynte

Gateau Marcel , vanilje is , karamel , samt bærkompot 

3 franske oste m/sødt og sprødt +15,-

 

 Spørg personalet mht. Allergener