á la carte (onsdag – lørdag)

 

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

 

Forretter

Rimmet torsk i sauce nage med blåmuslinger og kørvelolie

Kroens koldrøget laks m/ syltet rødløg, avocado, citron, purløg og cashewnødder

Rørt tatar m/ syltet og friske kejserhatte, skalotteløg og misomayo

 

Hovedretter

Dagens fisk

Klassisk Wienerschnitzel m/ smørsauce og dreng

  1. Y. Strip,- ( deal tillæg 30,- )

Dame (200g) +20,- | Herre (300g) + 70,-

Til bøfferne serveres enten flødekartofler, pommes frites, eller ovnstegte petitkartofler m/ timian samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaisesauce og salat medfølger

Vegetarvenlig risotto m/ dagens grønt

 

Desserter

Gateau Marcel m/ syltet bær, hindbærmarengs, chokoladetrøffel samt hj. lavet appelsinis

3 slags hj. lavet is m/ browniecrumble, friske bær og chokolade

Klassisk Pære Belle Helene m/ chokoladesauce og hj. lavet vaniljeis

3 slags Arla unika oste m/ sødt og sprødt

 

Spørg personalet mht. Allergener