Kroens lokaler

Restauranten og Prinsen:

Til hverdag bruger vi begge lokaler som restaurant for op til 70 gæster. Begge lokaler som er sammenhængende kan også i højsæson bruges som selskabslokale for 20-40 gæster. Og i hverdage kan Prinsen alene bruges som selskabslokale til det mindre selskab på op til 16 gæster.

Konge Salen:

Kongesalen er husets ældste og i de flestes øjne fineste rum, hvor et selskab på mellem 20 og 48 gæster befinder sig rigtig godt. Konge Salen kan stilles op med både langbord og mindre langborde med plads til 9 pers.

Dronninge Salen:

Dronninge Salen som mange nok kender som “krostue og mellemstuen” gennemgik i 2013 en større renovering hvor lokalerne blev sammenlagt og er i dag er blevet forvandlet til et lyst og dejligt selskabslokale som kan rumme fra 20 til 70 gæster. Lokalet har egen bar, mulighed for dansegulv, så lokalet er super velegnet til middag og fest.

Kro Salen:

Kro Salen er husets nyeste lokale med plads til 30-90 gæster afhængigt af lokalets brug og bordopstilling. Lokalet ligger i den gamle staldbygning som i nyere tid er blevet kaldt for forelagsbygningen. Lokalet har egen bar og selvstændigt toilet.

Asminderød Salen:

Asminderød Salen med over 400 M2 og plads op til 270 gæster,  indbyder til det store selskab, konference, generalforsamling koncert mm. Asminderød Salen har lyd og lys anlæg, stor bar og egne toiletter.