Tirsdagsmenu

Flæsk og fisk

Hver tirsdag er menuen simpel men god, vi serverer Danmarks Nationalret: Stegt flæsk, men serverer også hele pandestegte rødspætter. Begge retter følges af små lækre kartofler og persillesovs. Til flæsket hører også sennep og rødbeder og til fisken citron.

Stegt Flæsk "Ad Libitum" eller Hel Smørstegt Rødspætte

Kuvertpris kr. 149,-

 

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Menuen er simpel, men god

Tirsdagsmenu

Stegt flæsk

Stegt flæsk ad libitum.

Flæsk følges af små lækre kartofler og persillesovs, samt sennep og rødbeder.

kr. 149,- pr. couvert

 

Langtidstilberedte simreretter

Til simreretterne en god mos eller lignende.

kr. 149,- pr. couvert

 

Hver tirsdag fra kl. 17.30

Flæsk & simreretter

Hver tirsdag er menuen simpel, men god. Vi serverer Danmarks nationalret: Stegt flæsk, men serverer også gode langtidstilberedte simreretter.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.