Se prisen

Populære tilvalg og opgraderinger

Forretter 

Stegte kammuslinger med brunet smør, soya, chili, skalotteløg, hvidløg, ingefær, limeskal og kørvel kr. +49,-
Halv hummer i egen bisque kr. +149,-
Peber carpaccio af okse med havgusmayo, røgsalt, balsamico glace, frisk hasselnød og brøndkarse kr. +29,-
Rimmet torsk med blåmuslinger, urter og sauce nage kr. +39,-

 

Hovedretter

Torsk med klaret smørsauce, brøndkarse (forret eller hovedret), brunet smør, bacon, skalotteløg, tomatconcassé og purløg kr. +29,-
Braiserede svinekæber med selleripuré, honningglaserede rødbeder, friteret pastinak, rødvinssauce og frisk timian kr. +39,-
Klassisk tournedos Rossini kr. +149,-
Lammekrone med confiterede jordskokker, jordskokkechips, gulerodspuré og syltede løg kr. +99,-

 

 

 

 

 

Desserter

Panna cotta med karamelliserede nødder, coulis og bær kr. +29,-
Gateau marcel med hvid chokoladetrøffel, vanilje og rommarinerede hindbær, hindbærcoulis, hjemmelavet vaniljeis og mynte kr. +49,-
Hvidt og mørkt chokoladeæg af mousse med krokant, friske brombær og skovsyre kr. +39,-
3 slags unika ost, Rød løber, krondild og havgus med figenkompot, oliventarpenade og syltede kumquats enten som opgradering +29,- eller som ekstra ret kr. +99,-

 

Natmad

Pølsevogn med ristede hotdogs ad libitum kr. +79,-
Pulledpork byg selv burger kr. +39,-
Charcuterier bræt med flot udvalg af pølse, skinke, pate samt ost og garniture kr. +49,-
Quice Lorraine, porre ost og bacon tærte serveret med salat samt brød og smør kr. +49,-
Kartoffel porre suppe med cremefraiche, baconknas samt brød og smør kr. +49,-


Ovenstående priser er tillæg pr. couvert.

Se brochure for tilvalg og opgraderinger

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.