Krostuen

Nyd den gode stemning i krostuen på Asminderød Kro

 

KROSTUEN er desværre lukket igen efter forsøg på genåbning den 1. oktober. Myndighedernes restrektioner om max. antal af gæster og begrænset åbningstid gør desværre at det ikke hænger sammen.

Krostuen er derfor lukket på ubestemt tid.

Åbningstider:

Man-Tirsdag morgenmad for hotelgæster 08.00-10.00 mod forudbestilling.

Onsdag         12.00 til 22.00

Torsdag        12.00 til 22.00

Fredag          12.00 til 22.00

Lørdag          12.00 til 22.00

Søndag - Tirsdag        LUKKET

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Krostuen er lukket på ubestemt tid

Hyggelig krostue på Asminderød Kro

Krostuen er lukket på ubestemt tid. 

Vores nye krostue er blevet indviet d. 16/11-18, hvor vi havde en rigtig god åbningsdag. Krostuen skal fremover være et sted, hvor man kan hygge sig i afslappende omgivelser. Vi håber, at alle vil aflægge vores nye krostue et visit så kan man enten starte ud med eller afslutte oplevelsen med en lækker drink i baren. Vi byder varmt velkommen indenfor i de komfortable rammer til alle over 21 år.

Mad og drikke i krostuen
Krostuen er et rum, hvor man kan slappe af og nyde en drink eller øl sammen, imens man f.eks. spiller backgammon. Vi serverer derudover også morgenmad for vores hotelgæster mandag til tirsdag fra kl. 08:00 til 10:00, som indebærer smurte rundstykker med ost eller pølse samt frisk frugt og juice. 

God atmosfære med dæmpet musik
Den gode stemning i krostuen gør, at du sagtens kan slappe af uanset om, det vil sige at sidde stille og læse dagens avis, spille kort eller spille på vores gevinstgivende spillemaskiner. Vi byder varmt velkommen og håber på mange hyggelige stunder i den nye, charmerende krostue her på Asminderød Kro i Fredensborg.

 

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.