Kroophold på Asminderød Kro

Tag en overnatning på Asminderød Kro og oplev en weekend udover det sædvanlige. Du kan læse mere herunder.

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Ophold og Hotel

Kroophold på Asminderød Kro - Book her

Her på kroen i Fredensborg kan vi tilbyde et kroophold udover det sædvanlige. Vi har de hyggeligste lokaler, som kan huse både store og små selskaber. Hvis I har brug for at komme lidt væk fra hverdagen, så kan nyde godt af vores afslappende og naturskønne omgivelser. Et ophold hos os garanterer jer en god helhedsoplevelse, hvor værelser, mad og service er i top.

 

Find et ophold, der passer til jer
Vi tilbyder forskellige ophold på kroen, som både passer både til parret, der ønsker en romantisk weekend, eller familien der ønsker et afbræk fra hverdagen. Derudover tilbyder vi overnatningspakker i forbindelse med bryllupsfester og møder, hvor det er muligt for gæsterne at overnatte i vores værelser. Vi har forskellige værelser på kroen, som er alt fra enkeltværelser til dobbeltværelser og minilejligheder. Gældende for alle vores værelser er, at de er helt moderniseret eller nyrenoverede inden for de sidste 5 år – dog er den autentiske krostemning bevaret.

 

Masser af oplevelser i nærområdet
Området omkring kroen lægger op til en masse naturoplevelser, og i nærheden ligger Fredensborg Golfbane, som er velbesøgt af vores gæster. Der er endvidere en masse seværdigheder tæt på kroen som f.eks. Falkonergården og Fredensborg Slot. Derudover er kroens restaurant en gastronomisk oplevelse i sig selv, som byder på en masse lækker mad. Vi anbefaler, at I oplever vores hjemlige pejsestue eller vores krostue med billardborde, dartskive m.m. under jeres ophold. Vi glæder os til at tage imod jer.

Alt vi kan tilbyde til en

Kroferie og Kroophold

Vi har efterhånden været værter for lidt at hvert, og vi gør en dyd ud af hver oplevelse på Asminderød Kro skal være speciel. 
Hos os kan du altid være sikker på venligt personale, god mad, romantik i afslappende omgivelser, så I kan falde helt til ro.

Danmark har en rig historie når det kommer til kroer, men desværre, så er mange af de danske kroer forsvundet med tiden, da man i dag ikke har brug for beværtning på farten på samme måde som tidligere. 

Asminderød Kro er dog én af de få kroer som har overlevet igennem tiderne, og det er vi stolte af. Vi har gjort meget ud af at bevare historien, charmen og atmosfæren ved en gammel kro. 

Du kan virkelig mærke historien når du besøger Asminderød Kro. Et kroophold hos os er et indtræden ind i historien hos en kro med mere end 340 år på bagen. 
Selvom Asminderød Kro har mange år på bagen fyldt med historie, så fik kroen en grundig renovering efter nye ejere overtog den i 2013. 

En kroferie byder på moderne faciliteter, charmerende og klassisk krohygge med skøn mad.  

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.