Ophold

Kroophold på Asminderød Kro

Tag en overnatning på Asminderød Kro og oplev en weekend udover det sædvanlige. Du kan læse mere herunder.

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Ophold og Hotel

Book et ophold på Asminderød Kro

Her på kroen i Fredensborg kan vi tilbyde et kroophold udover det sædvanlige. Vi har de hyggeligste lokaler, som kan huse både store og små selskaber. Hvis I har brug for at komme lidt væk fra hverdagen, så kan nyde godt af vores afslappende og naturskønne omgivelser. Et ophold hos os garanterer jer en god helhedsoplevelse, hvor værelser, mad og service er i top.

 

Find et ophold, der passer til jer
Vi tilbyder forskellige ophold på kroen, som både passer både til parret, der ønsker en romantisk weekend, eller familien der ønsker et afbræk fra hverdagen. Derudover tilbyder vi overnatningspakker i forbindelse med bryllupsfester og møder, hvor det er muligt for gæsterne at overnatte i vores værelser. Vi har forskellige værelser på kroen, som er alt fra enkeltværelser til dobbeltværelser og minilejligheder. Gældende for alle vores værelser er, at de er helt moderniseret eller nyrenoverede inden for de sidste 5 år – dog er den autentiske krostemning bevaret.

 

Masser af oplevelser i nærområdet
Området omkring kroen lægger op til en masse naturoplevelser, og i nærheden ligger Fredensborg Golfbane, som er velbesøgt af vores gæster. Der er endvidere en masse seværdigheder tæt på kroen som f.eks. Falkonergården og Fredensborg Slot. Derudover er kroens restaurant en gastronomisk oplevelse i sig selv, som byder på en masse lækker mad. Vi anbefaler, at I oplever vores hjemlige pejsestue eller vores krostue med billardborde, dartskive m.m. under jeres ophold. Vi glæder os til at tage imod jer.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.