Håndværker overnatning

Håndværker overnatning

Hos Asminderød Kro i Fredensborg arrangerer vi billige håndværker overnatninger på Nordsjælland
for håndværkere såsom tømrer, murer og malere samt større entreprenørvirksomheder.


Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online

Overnatning for håndværkere

Er du en håndværker, eller er I flere, som nogle gange udfører opgaver længere væk fra hjembyen, så er det rart at have mulighed for at kunne overnatte tæt på arbejdsstedet, så du slipper for at køre alt for meget frem og tilbage. 

Vi er glade for at have håndværkere boende, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du får brug for nogle overnatninger. Du kommer bare, som du er, og her er der altså ikke nogen dress-code.

 


 

Parkeringsmuligheder, mad og rolige omgivelser

Kroen ligger i Fredensborg, hvor du kan trække dig tilbage fra storbyens støj og larm og nyde de rolige omgivelser efter endt arbejdsdag. Hos os er du sikker på at få en overnatning til en ordentlig pris, samt gode parkeringsmuligheder.

Parkering: Du kan trygt parkere din bil på vores parkeringsplads, som ligger på en aflukket gårdsplads. Arbejder du inde i København, kan du sagtens undgå myldretiden, når du kører fra os af tidligt om morgenen.

Mad: I vores restaurant serverer vi hver tirsdag stegt flæsk med kartofler, persillesovs, sennep og rødbeder ad libitum til kun 199 ,- pr. næse: Så får du brug for at slå benene op og nyde lidt god og traditionel, dansk mad, ovenpå en lang og hård arbejdsdag, er du meget velkommen.   

 

Indlogering og pris

Vi har 24 enkeltmandsværelser, vi gerne lejer ud til håndværkere. Værelserne har eget bad og toilet. Opholdet er uden forplejning.

Vi har mange overnattende håndværkere, som foretrækker at være her mindst tre overnatninger ad gangen. Derfor er vores pris på håndværker overnatninger:

495,- pr. nat ved tre sammenhængende nætter.

Kontakt os

Book en håndværker overnatning

 

Har du brug for en simpel håndværker overnatning, til en overkommelig pris, er du kommet til det rette sted. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at booke et værelse, kan du ringe til os på telefon.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.