Weekendophold

Weekendophold - Nyd en miniferie

Fjern hverdagens stress med et weekendophold på Asminderød Kro. Du kan læse mere om vores weekendophold herunder.

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Weekendophold

Weekendophold i Fredensborg, Danmark

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra hverdagen og slappe af i rolige og hyggelige omgivelser, så er et weekendophold på Asminderød Kro i Fredensborg lige noget for dig. Kroen har alt det, en kro skal have: en hyggelig atmosfære, dejlig mad og naturskønne omgivelser. Et weekendophold på kroen er bare en speciel oplevelse, fordi kroen rummer meget sjæl og autenticitet. Dette er på grund af, at kroens historie går helt tilbage til 1600-tallet. Dog er alle værelser moderniseret eller gennemrenoveret, så de alle fremstår pæne og indbydende.

 

Afbræk fra hverdagen

Et weekendophold på Asminderød Kro er perfekt for både par, familier og venner. Uanset om weekendophold er en miniferie for familien eller en ferie for par, så skaber kroens hyggelige rammer grobund for et godt og mindeværdigt ophold. Under opholdet kan kroens restaurant sørge for, at I får en masse god mad, hvor vi blandt andet tilbyder en bred vifte af á la carte om aftenen og lækker brunch om morgenen.

På weekendopholdet har du gode muligheder for at opleve naturen, som er lige udenfor dørene. Derudover er der mange lokale seværdigheder i området, som du kan gå på opdagelse i som f.eks. Fredensborg Slot.

 

Hyggeligt weekendophold på kroen

På kroen vil du blive taget godt imod af det flinke personale, som ser frem til at servicere dig og give dig en god krooplevelse. Du kan læse nærmere omkring de værelser, vi tilbyder samt vores menukort her på siden. Vi glæder os til at give dig et unikt weekendophold i vores afslappende omgivelser. 

Weekendophold i Fredensborg

Vores gæster er en god blanding af udenlandske og danske, som har forskellige formål ved deres besøg. Nogle har brug for afslappende omgivelser ved forretningsrejse, og andre bruger kroen som et romantisk get-away weekendophold. 
Asminderød Kro er i Fredensborg i Nordsjælland, men vi har gæster fra hele Sjælland, Fyn og Jylland. 

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.