Restaurant

Lækre retter i hyggelige omgivelser

På Asminderød Kro serverer vi fantastisk mad til favorable priser, både til frokost og aften, som nydes i vores hyggelige restaurant.

 

 

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Restauranten holder sæsonlukket

Velkommen hos Asminderød Kro på Nordsjælland

På Asminderød Kro byder vi alle gæster varmt velkommen indenfor i de behagelige rammer, som udgør vores restaurant. Restauranten er beliggende i Fredensborg, og her værner vi om alle vores gæster og sørger for, at de går herfra med en god smagsoplevelse. Vi er en familie drevet restaurant, og gør meget ud af, at spisestedet udgør en helhedsoplevelse, hvor service og stemningen skal være god og hyggelig. På den måde bliver et besøg i vores restaurant til en unik oplevelse både gastronomisk og atmosfærisk.

 

Velsmagende retter efter sæson:

Vores menukort varieres efter årstid, så vi kan benytte årstidens lækre råvarer og bruge dem i vores retter. Overordnet kan vi beskrive vores mad som værende lækker mad af gode råvare. Menukortet indebærer alt fra børnemenuer til á la carte retter bestemt af årstiden. Derudover byder restauranten hver tirsdag på klassisk dansk mad - Stegt flæsk med persillesovs ad libitum. Torsdag til lørdag serveres en dansk fyldig frokostplatte, hvor indholdet også varierer efter sæsonen. Vi går højt op i, at maden tilpasses sæsonerne for at benytte råvarerne, når de er bedst.

Du kan altid spørge personalet omkring ingredienser og allergener.

Menu

á la carte

Vores restaurant har á la carte onsdag-lørdag, hvor du blandt andet selv kan sammensætte en 3-rettersmenu eller vælge mellem vores smagfulde hovedretter. Alle forretter, hovedretter og desserter har en fast pris, så du selv kan sammensætte menuen efter, hvad du bedst kan lide.  

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-  alle 3 retter 269,-

Menu

Tirsdagsmenu

For at skabe ægte dansk hygge byder tirsdagsmenuen altid på stegt flæsk, som serveres med kartofler, persillesovs, sennep og rødbeder. Derudover byder tirsdagsmenuen også på simreretter, der er langtidstilberedte med dertilhørende kartoffelmos eller lignende. Både stegt flæsk og simreretterne er ad libitum til en fast pris.

Tirsdagsmenuen serveres hver tirsdag fra kl. 17.30.

Menu

Vinkort

Vores restaurant tilbyder et hav af forskellige vine, som er nøje udvalgt. Vores koncept er, at uanset hvilken vin du ønsker at nyde til maden, så er prisen på de 150 kr. fastlagt. Dette betyder, at vores gæster kan få de udsøgte vine til denne billige pris. Vi har både bobler, hvidvine, rosévine, rødvine og dessertvine. Derudover har vi også et udbud af spiritus, der kan anbefales til desserten eller kaffen.

Book nu

Reservation

Hvis du ønsker at booke et bord i vores restaurant, kan du gøre det her på hjemmesiden. Er I mere end 8 personer, må vi dog bede jer ringe på tlf. 48 48 00 02 eller sende en mail til info@asminderoedkro.dk. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores hyggelige restaurant på Asminderød Kro.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.