Restaurant

Lækre retter i hyggelige omgivelser

På Asminderød Kro serverer vi traditionel dansk mad til aften eller frokost. Nyd en dejlig rødtungefilet eller en klassisk Wienerschnitzel med smørsauce i hyggelige omgivelser.

Vores á la carte menu serveres onsdag til lørdag.

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,- Alle 3 retter 269,-

 

Køb

Gavekort, billetter &Take-Away

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Restaurant

Velkommen hos Asminderød Kro på Nordsjælland

På Asminderød Kro byder vi alle gæster varmt velkommen indenfor i de behagelige rammer, som udgør vores restaurant. Restauranten er beliggende i Fredensborg, og her værner vi om alle vores gæster og sørger for, at de går herfra med en god smagsoplevelse. Vi er en dansk á la carte restaurant, hvilket naturligvis præger vores menukort, som emmer af danskhed – dog med et frisk pust fra vores kok. Vi gør meget ud af, at spisestedet udgør en helhedsoplevelse, hvor service og stemningen skal være god og hyggelig. På den måde bliver et besøg i vores restaurant til en unik oplevelse både gastronomisk og atmosfærisk.

 

Klassiske danske retter

Vores menukort varieres efter årstid, så vi kan benytte årstidens lækre råvarer og bruge dem i vores retter. Overordnet kan vi beskrive vores mad som værende lækker dansk mad med et moderne twist. Menukortet indebærer alt fra børnemenuer til á la carte retter bestemt af årstiden. Derudover tilbyder restauranten vegetarretter samt en dansk frokostplatte, hvor indholdet også varierer efter sæsonen. Vi går højt op i, at maden tilpasses sæsonerne for at benytte råvarerne, når de er bedst.

Du kan altid spørge personalet omkring ingredienser og allergener.

Menu

á la carte

Vores restaurant har á la carte onsdag-lørdag, hvor du blandt andet selv kan sammensætte en 3-rettersmenu eller vælge mellem vores smagfulde hovedretter. Alle forretter, hovedretter og desserter har en fast pris, så du selv kan sammensætte menuen efter, hvad du bedst kan lide.  

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-  alle 3 retter 269,-

Menu

Tirsdagsmenu

For at skabe ægte dansk hygge byder tirsdagsmenuen altid på stegt flæsk, som serveres med kartofler, persillesovs, sennep og rødbeder. Derudover byder tirsdagsmenuen også på simreretter, der er langtidstilberedte med dertilhørende kartoffelmos eller lignende. Både stegt flæsk og simreretterne er ad libitum til en fast pris.

Tirsdagsmenuen serveres hver tirsdag fra kl. 17.30.

Menu

Vinkort

Vores restaurant tilbyder et hav af forskellige vine, som er nøje udvalgt. Vores koncept er, at uanset hvilken vin du ønsker at nyde til maden, så er prisen på de 150 kr. fastlagt. Dette betyder, at vores gæster kan få de udsøgte vine til denne billige pris. Vi har både bobler, hvidvine, rosévine, rødvine og dessertvine. Derudover har vi også et udbud af spiritus, der kan anbefales til desserten eller kaffen.

Book nu

Reservation

Hvis du ønsker at booke et bord i vores restaurant, kan du gøre det her på hjemmesiden. Er I mere end 8 personer, må vi dog bede jer ringe på tlf. 48 48 00 02 eller sende en mail til info@asminderoedkro.dk. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores hyggelige restaurant på Asminderød Kro.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.