Mad ud af huset

Vi leverer maden til dit selskab

Hos Asminderød Kro kan vi tilbyde mad ud af huset til højtiderne. Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at forberede juleaften eller nytårsfesten. Udover maden er der en hel del, der skal planlægges. Derfor tilbyder vi at gøre højtiden mere overskuelig uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Køb

Gavekort, billetter &Take-Away

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Asminderød kro

Mad ud af huset

Simpel, lækker mad til specielle anledninger
Vores koncept går ud på, at vi sammensætter menuer til eksempelvis jul eller nytår, hvor gæsten kan købe et antal kuverter af. Hvis du vil slippe for at bruge for meget tid i køkkenet, kan du med fordel vælge denne løsning. Vi sørger for at forberede alt, der kan forberedes. For at vi ikke går på kompromis med smagen, skal maden færdiggøres derhjemme – dette kræver dog ikke det store, da vi tager os af alt forarbejdet. Vi pakker maden godt og vedlægger en udførlig vejledning, så du kan servere en velsmagende menu uden, at du behøver at bruge alt din tid i køkkenet.

 

Slip for planlægning og indkøb
Vi vil gerne gøre menuplanlægningen lettest for dig, og derfor kører vi dette cateringtilbud. Ved bestilling af mad ud af huset bedes du angive antal kuverter, leveringsdato samt menuvalg. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid, da der er risiko for, at vi kan have udsolgt.

 

Bestil mad ud af huset hos Asminderød Kro
Vi tager meget gerne imod din bestilling af catering på enten tlf. 48 48 00 02 eller pr. mail til info@asminderoedkro.dk. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at gøre højtiden mere overskuelig, så der er mere tid til hygge. 

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.