MENU / À LA CARTE

Vores à la carte menu

Vi serverer à la carte menu fra onsdag til lørdag, herunder kan du se menukort og priser

I hele November og December servere vi tre retter for 269,-*

 

*Der er et 40,- kr. tillæg på Mørbrad og Oste anretningen

Køb

Gavekort, billetter &Take-Away

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Onsdag - lørdag

à la carte

À la carte baseret på årstiden
Her på Asminderød Kro i Fredensborg tilbyder vi à la carte, og som det ligger i ordets betydning, kan gæsterne derfor selv sammensætte en menu eller blot vælge en af retterne fra menukortet. Vi lægger stor vægt på, at alle retter giver vores gæster en fantastisk gastronomisk oplevelse. Derfor bruger vi udelukkende friske råvarer fra sæsonen. Vi baserer alle forretter, hovedretter og desserter på årstiden, og dermed de bedste råvarer som denne byder på.

 

God dansk mad med et personligt præg
Vores kokke laver alt maden fra bunden for at få de bedste smage frem. Derudover sætter vores kokke et personligt præg på de danske madretter. Til jul er der eksempelvis naturligvis andebryst og risalamande på vores à la carte menukort. 

For os er det alfa og omega, at der er noget på menukortet for enhver smag. Derfor har vi et bredt udvalg, der garanterer, at vores gæster kan finde noget, de kan lide.

 

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

ASMINDERØD KRO

á la carte

Forretter

Røget and, rosmarin marineret pære, tyttebær puré, rød mezuna vendt med appelsin vinaigrette

kr. 85,-

Gravede laks, granatæble, vagtelæg, estragon mayo, friséesalat vendt i citron, serveres på ristet brød

kr.  85,-

Tatar af okse vendt med løg, cornichoner, confiteret bøgehatte, friteret pastinak og sisomix

kr. 85,-

 

Hovedretter

Oksemørbrad, blomkålspure, palmekål, perleløg, syltet svampe, rødvinssauce + 40,- i tillæg til vinter tilbuddet

kr. 265,-

Andebryst, rød spidskål, brombær, jordskokke, reduceret balsamico, timian

kr. 225,-

Stegt torsk, bøftomat, løg, citronfilet, hasselnøddeflager, brunet smør, brøndkarse

kr. 225,-

Alle retter følges med petit kartofler vendt med persille og smør 



 

 

Desserter

Risalamande med lun kirsebærsauce

kr. 85,-

Jule kirsebærtrifli med portvin

kr. 85,-

Mørk chokolademousse, appelsinkrokant, vanilje marineret appelsinfilet og mynte

kr. 85,-

3 slags Arla Unika oste m/ kompot på stikkelsbær, grønne oliven og hjemmelavet knækbrød + 40,- i tillæg til vinter tilbuddet

kr. 120,-

 

Spørg personalet mht. Allergener.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.