MENU / À LA CARTE

Vores à la carte menu

Vi serverer à la carte menu fra onsdag til lørdag, herunder kan du se menukort og priser

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Onsdag - lørdag

à la carte

À la carte baseret på årstiden
Her på Asminderød Kro i Fredensborg tilbyder vi à la carte, og som det ligger i ordets betydning, kan gæsterne derfor selv sammensætte en menu eller blot vælge en af retterne fra menukortet. Vi lægger stor vægt på, at alle retter giver vores gæster en fantastisk gastronomisk oplevelse. Derfor bruger vi udelukkende friske råvarer fra sæsonen. Vi baserer alle forretter, hovedretter og desserter på årstiden, og dermed de bedste råvarer som denne byder på.

 

God dansk mad med et personligt præg
Vores kokke laver alt maden fra bunden for at få de bedste smage frem. Derudover sætter vores kokke et personligt præg på de danske madretter. Til jul er der eksempelvis naturligvis andebryst og risalamande på vores à la carte menukort. 

For os er det alfa og omega, at der er noget på menukortet for enhver smag. Derfor har vi et bredt udvalg, der garanterer, at vores gæster kan finde noget, de kan lide.

 

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

ASMINDERØD KRO

á la carte

Forretter

Tatar med to slags syltede løg, confiteret æggeblomme, revet hasselnød og siso mix

kr. 85,-

Krabbe vendt med dild, skalotteløg, lime og cremefraiche, avokado og dild

kr.  85,-

Gravad laks på ristet brød med vagtelæg, urte mayo, frisee salat og granatæble

kr. 85,-

 

Hovedretter

Torsk med mættet smørsauce hertil løg, bacon, citronfilet, purløg, tomat

kr. 225,-

Klassisk Weinerschnitzel med dreng og smørsauce

kr. 225,-
Vegetarvenlig risotto med dagens grønt kr. 225,-

Andebryst med jordskokkepuré, jordskokkechips, rødvinsbagte skalotteløg, syltet pære og portvins sauce 

Kr. 225,-

N.Y. Strip Dame 200g // Herre 300g

Kr. 245 / 295,-



Til bøfferne serveres enten petit kartofler m/ friske urter, pommes frites, samt enten rødvinssauce, pebersauce eller bearnaisesauce og salat medfølger

 

Desserter

 Chokolademousse med mynte marengs, syltede komquats og rød skovsyre

kr. 85,-

Profiteroles med vaniljecreme, chokoladesauce og pistacienødder (menu)

kr. 85,-

Chokolade mousse med mynte marengs, syltede kumquats og rød skovsyre

kr. 85,-

3 slags Arla unika oste med sødt og sprødt 

kr. 130,-

 

Spørg personalet mht. Allergener.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.