MENU / À LA CARTE

Vores à la carte menu

Vi serverer à la carte menu fra onsdag til lørdag, herunder kan du se menukort og priser

Køb

Gavekort, billetter &Take-Away

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Onsdag - lørdag

à la carte

À la carte baseret på årstiden
Her på Asminderød Kro i Fredensborg tilbyder vi à la carte, og som det ligger i ordets betydning, kan gæsterne derfor selv sammensætte en menu eller blot vælge en af retterne fra menukortet. Vi lægger stor vægt på, at alle retter giver vores gæster en fantastisk gastronomisk oplevelse. Derfor bruger vi udelukkende friske råvarer fra sæsonen. Vi baserer alle forretter, hovedretter og desserter på årstiden, og dermed de bedste råvarer som denne byder på.

 

God dansk mad med et personligt præg
Vores kokke laver alt maden fra bunden for at få de bedste smage frem. Derudover sætter vores kokke et personligt præg på de danske madretter. Til jul er der eksempelvis naturligvis andebryst og risalamande på vores à la carte menukort. 

For os er det alfa og omega, at der er noget på menukortet for enhver smag. Derfor har vi et bredt udvalg, der garanterer, at vores gæster kan finde noget, de kan lide.

 

Forretter 85,-    Hovedretter 225,-    Desserter 85,-

ASMINDERØD KRO

á la carte

Forretter

Rimmet laks m/ knuste soyamandler, rygeostcreme, radiser og urtesalat vendt med dildvinaigrette

kr. 85,-

Dampede hvide asparges m/ håndpillede rejer, sauce mousseline og dild

kr.  85,-

Rørt tatar af okse m/ confiteret æggeblomme, friteret pastinak og sisomix

kr. 85,-

 

Hovedretter

Rødtungefilet m/ grønne asparges, semidried tomat og hvide asparges og sauce på musling, hertil serveres petitkartofler m/ løvstikke og smør

kr. 225,-

Klassisk Wienerschnitzel m/ smørsauce og dreng

kr. 225,-

Farseret perlehønebryst m/ lys hønsesauce, ramsløg, stegt tomat, springløg, basilikum og parmesan, hertil serveres petitkartofler m/ løvstikke og smør

kr. 225,-

Bøf bearnaise af australsk striploin (250g) m/ kryddersmør, hertil serveres grove fritter samt salat 

Kr. 265,-

 

 



 

 

Desserter

Rødgrød m/ hj. lavet vaniljeis, hvid chokolade og mynte

kr. 85,-

Hvid chokolademousse, m/ porcheret rabarber, intens rabarbersirup, rabarbercrudité og citronmelisse.

kr. 85,-

3 slags is m/ chokoladecrumble og mynte

kr. 85,-

3 slags Arla unika ost m/ knækbrød, kompot på stikkelsbær og pekannødder i balsamico og timian 

kr. 120,-

 

Spørg personalet mht. Allergener.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.