Tirsdagsmenu

Flæsk og fisk

Hver tirsdag er menuen traditionel og god, vi serverer Danmarks Nationalret:

Stegt flæsk, men serverer også hele pandestegte rødspætter. Begge retter følges af små lækre kartofler og persillesovs. Til flæsket hører også sennep og rødbeder og til fisken citron.

Stegt Flæsk "Ad Libitum" eller Hel Smørstegt Rødspætte, Kuvertpris kr. 149

Rødgrød med fløde kr.69

 

Tilbud:
Flæsk eller fisk, valgfri drikkevare og dessert kr.249

Køb

Gavekort, billetter &Take-Away

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Menuen er simpel, men god

Tirsdagsmenu

Stegt flæsk

Stegt flæsk ad libitum.

Flæsk følges af små lækre kartofler og persillesovs, samt sennep og rødbeder.

kr. 149 pr. couvert

 

Hel smørstegt rødspætte

Fisken følges af små lækre kartofler og persillesovs, samt frisk citron.           

kr. 149 pr. couvert

 

Hver tirsdag fra kl. 17.30

Flæsk & simreretter

Hver tirsdag er menuen simpel, men god. Vi serverer Danmarks nationalret: Stegt flæsk, men serverer også gode langtidstilberedte simreretter.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.