SELSKABER & ARRANGEMENTER

Hold dit arrangement hos os

Stigende priser på energi, fødevare m.m. har desværre medført, en prisstigning på kr.50 - 100 på alle Kroens selskabspakker og gælder for alle indgåede, samt nye aftaler. Vi afventer nyt materiale, med korrigerede priser, materialet her på siden er med gamle priser.   

Vi kan afholde både bryllup, cocktailparty og en masse andre slags festlige selskaber eller arrangementer. 

Se herunder hvad vi tilbyder

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Selskaber & arrangementer

Plads til store som små selskaber på Asminderød Kro

Asminderød Kro i Fredensborg er stedet, hvor du kan afholde dit selskab. Vi har mange forskellige faciliteter, som gør os i stand til at huse alt fra guldbryllup til runde fødselsdage og mindesammenkomster. Vi er stolte af at sige, at vi kan servicere ethvert form for selskab, uanset hvad dette indebærer. På kroen har vi en masse lokaler til leje, som kan rumme alt fra 10 til 270 personer. Vi tilbyder forskellige festpakker til eksempelvis julefrokoster og forskellige selskabsmenuer i form af buffet og brunch. Vores indbydende selskabslokaler danner de gode rammer for et gennemført arrangement.

 

Smagfuld mad danner grobund for et godt selskab
Uanset hvilken form for selskab du ønsker at afholde her på kroen, er du sikret en god gastronomisk oplevelse. Vi vægter en lækker, bred menu højt, hvor vores dygtige kokke sørger for, at maden lever op til dine forventninger. Vi har nogle fastsatte menuer som eksempelvis vores brunch og buffet, dog er intet så fastlagt, at der ikke er mulighed for at lave det om. I menuerne er der mulighed for tilvalg og opgraderinger, og vi vil altid forsøge at varetage de ønsker, som gæsten har.

 

Vi huser en bred vifte af arrangementer
På grund af vores variation i lokalestørrelser kan vi tilbyde lokaler til både store og små arrangementer. Derudover er vi meget fleksible i forhold til blandt andet bordopdækning og menu, hvilket gør, at hver fest bliver så personlig som muligt. Derfor kan du trygt overlade din fest, sammenkomst eller noget helt tredje i hænderne på os. Vores professionelle team vil med glæde stå for det praktiske.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.