Buffet

Afhold buffetarrangement

Stigende priser på energi, fødevare m.m. har desværre medført, en prisstigning på kr.50 - 100 på alle Kroens selskabspakker og gælder for alle indgåede, samt nye aftaler. Vi afventer nyt materiale, med korrigerede priser, materialet her på siden er med gamle priser.  

Hos Asminderød Kro tilbyder vi at afholde dit buffetarrangement. Vi har lokaler med plads til op til 200 gæster, så vi kan også hjælpe med dit arrangement. Du kan læse mere herunder.

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Priser

Nyd en buffet

Priserne inkluderer:

  • Velkomstdrink af husets mousserende Cava
  • Serveret forret, kroens røget laks (kan opgraderes)
  • Buffet med 6 hovedretter (2x kød, 2x kartoffel, 2x salat)
  • Serveret dessert, kroens isdessert (kan opgraderes)


Nedenunder kan du se populære tilvalg, og du finder også her hele tilvalgslisten for opgraderinger, samt hovedretter og tilbehør.

Alt dette for kun 499,- pr. couvert (min. 20 personer).

Populære tilvalg og opgraderinger

Det med småt

Priser og vilkår

Tirsdag-fredag
Uden natmad (5 timer frokost eller aften)
kr. 499,-
Lørdag-mandag samt helligdage
5 timer uden natmad (frokost eller aften)
kr. 599,-
Lørdag-mandag samt helligdage
7 timer inkl. natmad (frokost eller aften)
kr. 749,-

Frokostselskab starter senest kl. 13.00 og aften selskab 18.00.

I højsæson tilbydes frokostarrangement kun som 7 timers arrangement og kan startes på valgfrit tidspunkt, dog senest kl. 18.00.
(højsæson er fra 15/4 til 31/5).

Børn under 12 år fratrækkes kr. 50,- ved 5 timers arrangementer og kr. 100,- ved 7 timers arrangementer. 

Ønskes ekstra timer tillagt til arrangementet koster det kr. 50,- for den første og kl. 99,- pr. time efterfølgende (anden time og flere) pr. couvert inkl. alle drikkevarer.

Buffet

Nyd en buffet på Asminderød Kro i Fredensborg

Et buffetarrangement er en perfekt måde at sørge for, at der er noget for enhver gæsts smag. Her på Asminderød Kro tilbyder vi vores gæster et selskabslokale, som dækkes op efter gæstens ønske. Det er muligt at booke vores buffetarrangement ved mindst 20 gæster, hvor prisen er fra 499 kr. pr. kuvert. En buffet går godt til alle slags arrangementer, uanset om det er jubilæum, 50-års fødselsdag eller guldbryllup. Vi arrangerer både frokost- og aftenbuffeter, så mulighederne er mange.

 

Den lækre mad, der bidrager til en god stemning
Det fordelsagtige ved at vælge vores buffet er, at du sikrer et hav af forskellige muligheder for dine gæster. Maden er smukt anrettet på store fade, hvor der vil være 6 hovedretter. Det vil sige, at der er 2 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater, som kan kombineres på kryds og tværs – eller man kan tage lidt af det hele, hvilket er det bedste ved buffeter. Derudover indebærer vores buffet også en forret, som oftest består af kroens egen røget laks, og til dessert tilbyder vi kroens egen islagkage.

Drikkevarer er naturligvis også inkluderet, hvor vi starter med at byde varmt velkommen med et glas mousserende Cava. Herefter vil der være fri bar af husets selskabsvin, øl og vand, og til desserten er der naturligvis også kaffe og the. Hele herligheden afsluttes med natmad ved aftenbuffeterne.

 

Skræddersyet buffet, der passer til dit selskab
Vi indgår altid i en dialog med gæsten, så buffeten bliver tilrettelagt efter selskabet. Vi tilbyder diverse tilvalg til buffeten og opgradering af både forret og dessert. Book buffet hos os allerede i dag, og se frem til mange timers hyggelige og festlige stunder i smukke omgivelser.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.