Julefrokost

Afhold julefrokosten på Asminderød Kro

Skal du afholde julefrokost, så tilbyder vi en samlet løsning, hvor der er skruet op for hyggen og maden smager skønt. Du kan læse mere herunder.

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Julefrokost

Julefrokost i hyggelige omgivelser på Asminderød Kro

En gennemført julefrokost kræver lokaler, der emmer af julestemning med flotpyntede borde, og en menu der smager af jul. Her på kroen tilbyder vi dig at holde årets julefrokost, hvor vi sørger for alt på forhånd. Her kan I enten kan deltage i vores julebal, som er et åbent arrangement, hvor alle kan deltage i festlighederne. Fordelen her er, at hvis man er få personer, der ønsker at holde julefrokost sammen, kan man deltage i dette fantastiske arrangement. Hvis man derimod er 20 personer eller mere, kan vi tilbyde jer et særskilt lokale, hvor I kan holde jeres egen julefrokost. På den måde kan vi tilbyde julefrokoster til både de helt små og de helt store selskaber. 

 

Smagfuld julemiddag, live musik og fantastisk stemning
Til julefrokosten tilbyder vi en julebuffet, der indebærer alt, hvad hjertet begærer. Vores store, traditionelle julebuffet byder på alt fra frisk laks, rejer og fiskefileter til den lune leverpostej, den lækre ribbensteg og risalamande samt meget mere. Derudover er der fri bar af husets vine, udvalgte fadøl og sodavand. Den festlige stemning garanteres af vores liveband, som spiller indtil kl. 01:00. Når musikken slutter, ruller natmaden ind – og på den måde afsluttes festen på bedste vis.

 

Book julefrokosten hos os
Vores julebal afholdes på bestemte datoer, hvor alle kan tilmelde sig. Derudover kan man booke et selskabslokale til egen julefrokost. Uanset hvilken julefrokost du deltager i her på kroen, er alle forudsætningerne for en god stemning sat. Vi glæder os til at byde jer velkommen og skabe rammerne for en god aften. 

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.