Lej et selskab- og festlokale

Festlokaler til fester & sammenkomst

Hos Asminderød Kro har vi lokaler i alle størrelser og til alle arrangementer. Du kan læse mere om dem herunder.

Køb

Gavekort & billetter

Gå til shop
Restaurant

Bord reservation

Book her
Hotel Booking

Værelser & lokaler

Book online
Festlokaler på Asminderød Kro

Selskabslokaler og Festlokaler i Fredensborg

Lokalet til festen, sammenkomst eller en anden form for selskab betyder utrolig meget. Festlokalet er nødt til at være tilpasset selskabets størrelse, så lokalet ikke virker for stort eller for småt til det antal personer, der er. Her på kroen har vi en del lokaler, som kan rumme alt fra 10 til 270 personer. Alle vores lokaler er indbydende og danner de gode fysiske rammer for dit selskab.

Vores lokaler bliver brugt til mange forskellige selskaber alt lige fra konfirmationer til bryllupper og mindesammenkomster – og derudover har vi også lokaler, som er perfekte til møder og konferencer. Bordene dækkes efter gæstens ønske, hvor vi typisk skaber en hyggelig atmosfære med hvide duge, stofservietter, levende lys og friske blomsterdekorationer.

Nedenfor kan du læse nærmere om vores lokaler, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Så kan du nemt finde et lokale, som er perfekt til lige netop dit selskab.

Restauranten & Prinsen

Til hverdag bruger vi begge lokaler som restaurant for op til 70 gæster. Begge lokaler som er sammenhængende kan også i højsæson bruges som selskabslokale for 20-40 gæster. Og i hverdage kan Prinsen alene bruges som selskabslokale til det mindre selskab på op til 16 gæster.

Kongesalen

Kongesalen er husets ældste og i de flestes øjne fineste rum, hvor et selskab på mellem 20 og 48 gæster befinder sig rigtig godt. Konge Salen kan stilles op med både langbord og mindre langborde med plads til 9 pers.

Dronningesalen

Dronningesalen som mange nok kender som “krostue og mellemstuen” gennemgik i 2013 en større renovering hvor lokalerne blev sammenlagt og er i dag er blevet forvandlet til et lyst og dejligt selskabslokale som kan rumme fra 20 til 70 gæster. Lokalet har egen bar, mulighed for dansegulv, så lokalet er super velegnet til middag og fest.

Krosalen

Krosalen er husets nyeste lokale med plads til 30-90 gæster afhængigt af lokalets brug og bordopstilling. Lokalet ligger i den gamle staldbygning som i nyere tid er blevet kaldt for forelagsbygningen. Lokalet har egen bar og selvstændigt toilet.

Asminderødsalen

Asminderødsalen med over 400 M2 og plads op til 270 gæster,  indbyder til det store selskab, konference, generalforsamling koncert mm. Asminderødsalen har lyd og lys anlæg, stor bar og egne toiletter.

NYHEDSBREV

Tilmeld jer nyhedsbrevet og hold jer opdateret

Du accepterer samtidig vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev.